Heippa!

Täällä kirjoitteleepi nyt Alpon ja Manun omistaja (voitte kutsua Hannaksi/kwikuksi), sillä nuo puippaajat nauttivat nyt juuri maukkaasta heinästään.

Aamurutiinit olivat tavalliset Sunnuntaipäivän rutiinit. Taivaalliset kuikuni antoivat minun nukkua jopa puoli kymmeneen, josta olen kiitollinen. Alpon ja Manun päivä alkoi sylittelyllä, ensin oli vuorossa Manu, sen jälkeen oli Alpon vuoro nauttia sylittelystä. Iltapäivällä sitten tapahtuu marsujen hoito, kuten joka sunnuntai. Hoitoon kuuluu mm. Kynsien leikkaus, jalkojen rasvaus, tarkastus (onko mitään vikoja) ym. Joissain tapauksissa tapahtuu myös tarpeen tullessa korvien putsaus, rasvarauhasen putsaus tai pesu.

Aurinko paistaa kirkkaasti taivaalta, 15 astetta lämpöä Joulukuussa, eikä lunta näy mailla eikä halmeilla.

Itseäni vaivaa nyt sairaalloinan (oiva kuvaus!) nuha ja kurkkukipu, vaikka ääni ei olekkaan painuksissa. Joten minun päiväjärjestykseen kuuluu melkein vain vällyjen alla makaamista kera hyvän kirjan. Se on vaan aika paha, kun marsuihin voi tarttua marsuihin... Joulu"stressi" valtaa jo jokaisen mielen, ja sen takia yleensä talosta kuuluukin hysteeristä naurua, tai pientä riidan alkua, mutta minua ja marsuja se ei haittaa, sillä odotamme jo innolla joulua!

Hyviä jouluja kaikille, ja kiitos kun jaksat lukea tylsistyttäviä "raporttejani" päivästä toiseen (;

1119249.jpg Marsut joulutunnelmissa, uudenpaa häkkiä ollaan parasta aikaa värkkäämässä.

1119244.jpg vasemmalta oikealle : Mökö-tossu, Alpo-marsu, Manu-marsu, Luru-tossu.